Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 550 g de masa hojaldre, muy fría
- leche, la necesaria para barnizar
- semillas de ajonjolí, el necesario para decorar
- 110 g de tocino ahumado, en trozos
- 280 g espárragos verdes, en trozos de 1 cm
-
100
g de queso ricotta
of 100 g de queso de cabra - 150 g de queso crema, a temperatura ambiente
- 1 clara de huevo
- 1 cucharadita de sal fina
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 3 ramita de tomillo fresco, deshojado
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3066 kJ / 730 kcal
- Eiwitten
- 60 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza de Nápoles
1 Std.
Pasta con anchoas y pan molido
45 Min
'Masa de chocolate' para jugar
10 min
Pastel de caramelo y brownie
2 Std. 40 Min
Pizza con arúgula y tomate seco
50 Min
Galettes de fruta
1h 25min
Helado de chocolate
12 Std.
Pocky casero
1 Std. 30 Min
Arroz al horno con calabacita y queso
50 Min
Quiche de espinacas con tocino
2 Std.
Fetuccine con hongos
1 Std.
Brownies a la Mexicana
40 min