Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 diente de ajo, pelado
- 5 g de jengibre, pelado y en rebanadas (2 mm)
- 150 g de sake
- 500 g de agua
- 1 ½ cdita de sal
- 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 200 g de arroz negro
- 200 g de brócoli, en trozos
- aceite de ajonjolí, para engrasar
- 10 g de aceite de ajonjolí
- 600 - 800 g de filete de huachinango, en 4 trozos (aprox. 150 g - 200 g cada trozo)
- 4 pizcas de pimienta negra molida
- 4 cditas de aceite de ajonjolí
- 1 cda de semillas de ajonjolí
- 10 g de cebolla cambray, en rebanadas finas (2 mm)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1989.6 kJ / 475.5 kcal
- Eiwitten
- 37.1 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 751.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado agridulce con arroz TM6
1h 5min
Ravioles de cerdeña (Culurgiones)
2h 30min
Pizza con mozzarella de nuez de la India TM6
12h 50min
Prime rib con glaseado de miel y romero
2h 30min
Focaccia con romero y jitomates cherry
1h 30min
Pastel de 10º aniversario Cookidoo
2h
Pastel de arroz de mango vegano
11 Std.
Ensalada Waldorf sobre hojas de endivias
30min
Ensalada de bacalao con aderezo de mango
35min
Bacalao al vapor con arroz, espinacas y salsa de limón
35min
Ensalada César vegana
10min
Ensalada de pasta de verano
30min