Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 echalot, pelado, en mitades
- 1 ramita de romero, sólo las hojas
- 70 g de tocino, en cubos
- 30 g de aceite vegetal
- 350 g de lentejas
- 400 g camote, cortado en trozos (2-3 cm)
- 1 cda de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 900 g de agua
- 150 g de pasta seca tipo ditalini
- 1 cdita de sal, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- romero, sólo las hojas, para decorar
- 4 cdas de vinagre balsámico (optioneel)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2018.8 kJ / 482.5 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 69.3 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 0.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de zanahoria y espinacas
35min
Sopa de brócoli
15min
Sopa de lentejas
1 Std. 30 Min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30 Min
Sopa de verduras con fideos de omelette
50 Min
Crema de espárragos verdes y espinacas
40min
Sopa de frijol bayo con cilantro
30 Min
Sopa de acelgas con quinoa
1 Std.
Puré de papa y poro
40min
Sopa versátil de verduras TM6
50 Min
Brownies de camote
1 Std.
Sopa de frijoles Toscana
50 Min