Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce au caramel
-
250
g de sucre en poudre
of 250 g de sucre roux - 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 30 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre, en un seul morceau
La crème chantilly au café
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 40 g de sucre glace
- 2 c. à café de café instantané
- 100 g de biscuits sablés au beurre, type sablés bretons, émiettés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2494 kJ / 597.5 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 60.5 g
- Vetten
- 37.7 g
- Verzadigd vet
- 25.7 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 70.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Glace au caramel au beurre salé
14 Std.
Brownies caramel beurre salé et noix de pécan
2 Std. 30 Min
Pannacotta aux 3 chocolats
2 Std. 30 Min
Crème pâtissière Mode Sauce
15 Min
Parfait au caramel
7 Std.
Mousse de pomme au caramel beurre salé
12h
Entremets ananas aux petits-beurre
3 Std. 15 Min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3 Std. 20 Min
Sauce au chocolat
5 min
Couronne de choux à la vanille et fruits exotiques
2 Std. 30 Min
Demi-sphère vanille-caramel
7 godz. 30 min
Sous-vide côtes de porc
2 Std. 50 Min