Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce au caramel
-
250
g de sucre en poudre
of 250 g de sucre roux - 200 - 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 30 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre, en un seul morceau
La crème chantilly au café
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 40 g de sucre glace
- 2 c. à café de café instantané
- 100 g de biscuits sablés au beurre, type sablés bretons, émiettés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2494 kJ / 597.5 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 60.5 g
- Vetten
- 37.7 g
- Verzadigd vet
- 25.7 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 70.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Blanc-manger aux fruits de la Passion
2h 30min
Caramel salé et mousse au chocolat
45min
Tartelette bavaroise poire et caramel
4h 5 min
Rochers aux crêpes dentelle et caramel beurre salé
30min
Mille-feuille fraise-amande et coulis de fraises
5h
Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre
12 godz. 20 min
Macarons à la pomme verte
5h 10min
Macaron tiramisu
26 godz.
Parfait glacé au chocolat
12 godz. 20 min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3h 20min
Parfait au caramel
7h
Brownies caramel beurre salé et noix de pécan
2h 30min