Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce au caramel
-
250
g de sucre en poudre
of 250 g de sucre roux - 200 - 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 30 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre, en un seul morceau
La crème chantilly au café
- 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 40 g de sucre glace
- 2 c. à café de café instantané
- 100 g de biscuits sablés au beurre, type sablés bretons, émiettés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2494 kJ / 597.5 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 60.5 g
- Vetten
- 37.7 g
- Verzadigd vet
- 25.7 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 70.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau de crêpes à l'orange
8 Std. 10 Min
Mousse de pomme au caramel beurre salé
12h
Tartelette bavaroise poire et caramel
4h 5min
Sauce caramel au whisky
35 min
Parfait au caramel
7h
Brownies caramel beurre salé et noix de pécan
2h 30min
Cheesecake framboise à la poudre de protéine
3sa 10 dk
Boisson saveur vanille-myrtille à la poudre de protéine
5min
Crème dessert au caramel
1h
Le russe
3h
Cheesecakes en verrine
3 godz. 5 min
Crème d'amande
10 Min