Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di latte intero
- 4 tuorli
- 100 g di zucchero (vedere consigli)
- 50 g di amido di mais (maizena)
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 250 g di burro a tocchetti a temperatura ambiente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 9916.1 kJ / 2370 kcal
- Eiwitten
- 34.9 g
- Koolhydraten
- 150.8 g
- Vetten
- 185.4 g
- Verzadigd vet
- 112.9 g
- Natrium
- 412 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan di Spagna
1 Std.
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4 Std.
Crema pasticcera alla vaniglia
15 Min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Crema diplomatica
30 Min
Zuccotto ubriaco con glassa al cioccolato bianco
2 Std.
Segreto federiciano
2 Std. 30 Min
Code di aragosta con crema pasticcera
6 Std.
Dacquoise ai lamponi
3 Std.
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min
Crema al burro al cacao
10 Min
Crema chiboust
1 Std.