Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 200 g di latte intero + q.b.
-
½
cubetto di lievito di birra fresco (12,5 g)
of 2 cucchiaini rasi di lievito di birra disidratato (12,5 g) - 50 g di zucchero
- 1 uovo
- 500 g farina per pane + q.b.
- 50 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
Farcitura e decorazione
- 300 g di crema gianduia
- 2 cucchiai di granella di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 795 kJ / 190 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 7.1 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta di mele
1 Std.
Rotolo al quark e fragole
1h 30min
Ciambella al limone
2h
Ciambellone veloce allo yogurt
1h 40min
Crema Thermomix®
45 Min
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20 min.
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Ciambellone veloce allo yogurt
40 Min
Torta di mele
1h 30min
Focaccia dolce alle nocciole
Geen beoordelingen
Plumcake all'arancia
1 Std.
Tortine alle fragole
1 Std. 15 Min