Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Frolla
- 200 g di zucchero
- ½ arancia, la scorza (senza la parte bianca)
- 2 uova
- 2 tuorli d'uovo
- 250 g di burro freddo, a pezzi
- 500 g di farina
- 1 pizzico di sale
Farcitura
- 500 g di grano cotto per pastiera
- 200 g di latte
- 40 g di burro
- 1 cucchiaino di acqua millefiori (fior d'arancio)
- 300 g di zucchero
- 6 uova
- 80 g di scorza di arancia candita a pezzi
- 500 g di ricotta di pecora fresca, ben scolata dal siero
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2129 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 67.7 g
- Vetten
- 22.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastiera fiori d'arancio
12 godz.
Torta di mele
1h
Pastiera
15u.
Pasta frolla dolce
1h 50 min.
Pane bigio tostato alla mediterranea
Ninguna valoración
Gattò di patate
1h 30min
Risotto ai funghi con insalata di zucca
Ninguna valoración
Torta di mele
1h 30min
Babà napoletano
2 Std. 40 Min
Besciamella
15min
Torta di carote
1 Std. 10 Min
Besciamella
15min