Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 320 g di farina
- 40 g di burro, morbido e a pezzi
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di prosciutto cotto, a pezzi
- 100 g di mozzarella, ben sgocciolata ed a pezzi (2 cm)
- 1 uovo, tuorlo e albume separati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- farina, per il piano di lavoro
- olio, per frittura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1515 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 godz. 20 min
Panzerotti alla romana
55min
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Focaccia di patate
2 godz. 50 min
Focaccia con pomodori
40 min
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Crema pasticcera
15 min
Panini per hamburger
1h 45 min
Pizza prosciutto e funghi
1h 45 min
Pizza capricciosa
1h 35min
Torta "Opera"
24h
Olive croccanti
1sa 30 dk