Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 320 g di farina
- 40 g di burro, morbido e a pezzi
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di prosciutto cotto, a pezzi
- 100 g di mozzarella, ben sgocciolata ed a pezzi (2 cm)
- 1 uovo, tuorlo e albume separati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- farina, per il piano di lavoro
- olio, per frittura
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1515 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia croccante
2 Std. 10 Min
Panzerotti romani
1h 10min
Pane alle olive
2h 20min
Panzerotti alla romana
55min
Arancini di riso
3 Std. 5 Min
Focaccia di patate
2h 50min
Focaccia con patate e rosmarino
2h 35min
Pizzette al formaggio di capra
Geen beoordelingen
Pizza ai peperoni
1h 55min
Crocchette di prosciutto con besciamella veloce
9 Std. 15 Min
Calzoni fritti napoletani
2 godz. 30 min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3小时 20 分钟