Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di latte
-
½
cubetto di lievito di birra fresco
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 1 cucchiaino di zucchero
- 550 g di farina
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 10 g di sale (1 cucchiaino)
Ripieno e finitura
- 200 g di speck tirolese a fette
- 200 g di Asiago o altro formaggio a piacere, a pezzi (3 cm)
-
1
tuorlo per spennellare
of 20 g di latte per spennellare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2776 kJ / 663 kcal
- Eiwitten
- 31.3 g
- Koolhydraten
- 72.9 g
- Vetten
- 29.4 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Impasto per pizza
1h
Purè di patate
50 min
Crema pasticcera
15 min
Ciambellone veloce allo yogurt
1óra 40p
Purè di patate
45 min
Pasta frolla
1 godz. 50 min
Pasta al vino
5 min
Piadina romagnola
15 min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Gattò di patate
1h 30 min
Piadina romagnola
15 min