![Treccia di pan brioche ripiena Treccia di pan brioche ripiena](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/73038_437-0-3980-3980.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di latte
- ½ cubetto di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 550 g di farina
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 10 g di sale (1 cucchiaino)
Ripieno e finitura
- 200 g di speck a fette
- 200 g di Asiago o altro formaggio a piacere, a pezzi (3 cm)
- 1 tuorlo per spennellare
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2776 kJ / 663 kcal
- Eiwitten
- 31.3 g
- Koolhydraten
- 72.9 g
- Vetten
- 29.4 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purè di patate
45min
Piadina romagnola
15 dk
Pasta frolla
1 Std. 50 Min
Danubio dolce
3hod. 25min
Zucchero a velo
5 Min
Crema pasticcera
15 dk
Gnocchi di patate
1h 30min
Polpettone di carne ai funghi
1h 30min
Polpette al sugo
45min
Ciambellone veloce allo yogurt
40 min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Impasto per pizza
1hod.