Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail (optioneel)
- 40 g d'amandes décortiquées
- 50 g d'herbes aromatiques fraîches (basilic, persil, menthe, romarin, thym), les feuilles seulement
- 70 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour l'assaisonnement
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts et un peu pour l'assaisonnement
- 500 g d'eau
- 500 g de patate douce, détaillée en spaghetti (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1560.8 kJ / 372.5 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31.5 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 398.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Patates douces rôties, yaourt aux herbes
45 min
Bol complet aux légumes, quinoa et graines de lin
1h 10 min
Boisson végétale à la noisette
12h
Tortilla de patates douces aux épinards
35min
Burger de polenta au saumon fumé
1 godz. 5 min
Risotto en rouge et vert
1h 10 min
Tatin de fenouil, tomates et miel
50 min
Salade de quinoa aux moules
30 min
Croquettes de poisson
45 min
Fettucine vegan au chou-fleur
1h
Gratin de quinoa et petits pois à la ricotta
1 godz. 5 min
Crumble tomate-fenouil
1sa 15 dk