Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 berenjena en dados de 2 cm
- 2 cucharaditas de sal
- 30 g de aceite de oliva (y un poco más para saltear la berenjena)
- 1 diente de ajo
- 400 g de tomate triturado en conserva
- 1 pellizco de azúcar
- 2 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas) limpias, secas y troceadas con la mano
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- agua
- 200 g de tortiglioni
- 50 g de queso ricota desmenuzado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2357 kJ / 564 kcal
- Eiwitten
- 17.4 g
- Koolhydraten
- 81.8 g
- Vetten
- 18.6 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 8.9 g
- Natrium
- 1778.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fideos filipinos (Pancit) - Filipinas
45 Min
Penne alla puttanesca
20min
Tostas con tomates cherry, burrata y pesto de tallos de zanahoria
20min
Pasta de lenteja roja con espinacas, tomates secos y nueces
20min
Penne rigate con setas para dos
25 Min
Plumas con pesto de alcachofa y berenjenas salteadas
30 Min
Noodles con judías verdes
30 Min
Noodles con setas, brotes de soja y tomates cherry para dos
15min
Pasta con pesto de nueces y aguacate
15min
Ensalada en tarro al estilo griego
45 Min
Pasta "alla Norma"
50min
Tortiglioni en ensalada de moje murciano
30 Min