Compatibele versies
Pasta de lenteja roja con espinacas, tomates secos y nueces
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de queso manchego en trozos
- 60 g de aceite de oliva
- 4 - 5 dientes de ajo
- 1 pimienta de Cayena seca entera
- 3 cucharaditas de sal
- 350 g de pasta seca de lenteja roja
- 100 g de tomates secos en aceite (escurridos y cortados en trozos)
- 300 g de hojas de espinaca frescas
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 50 g de nueces peladas troceadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2429 kJ / 581 kcal
- Eiwitten
- 31.3 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 30.7 g
- Vezels
- 14.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortiglioni "alla Norma" para dos
30 Min
Ensalada de quinoa con judías verdes
30 Min
Ensalada de quinoa con calabacín y zanahoria
1 godz. 30 min
Quinoa con verduras al vapor (sin gluten)
30 Min
Ensalada de quinoa y judías blancas con vinagreta de cúrcuma
30 Min
Pasta integral con verduras y queso fresco
35 Min
Ensalada de salmón, quinoa, queso feta y verduras
50min
Ensalada de cuscús con berenjena, pimiento y tomates cherry
30 Min
Ensalada de quinoa con tofu
45 Min
Zoodles con boloñesa rápida de lentejas
15min
Espaguetis integrales con salsa de aguacate
15min
Ensalada de quinoa con espinacas, calabaza asada y granada
1 godz.