Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 diente de ajo
- 300 g de repollo blanco cortado en juliana
- 300 g de calabaza cortada en láminas finas
- 20 g de salsa de soja
- 1 cucharada de vinagre de arroz
-
1
cucharada de amaranto hinchado
of 1 cucharada de pipas de calabaza
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 480 kJ / 115 kcal
- Eiwitten
- 2.66 g
- Koolhydraten
- 7.65 g
- Vetten
- 8.17 g
- Vezels
- 4.15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Repollo salteado con chistorra y huevo duro
25 Min
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50 Min
Acelgas en adobillo
40 dk
Ensalada de lombarda y pera
10 Min
Repollo salteado
25 Min
Acelgas con tomate
30 Min
Ensalada de lombarda, manzana y zanahorias con pasas
5 Min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30 Min
Lombarda salteada con ajo y jamón
25 Min
Guarnición de lombarda
30 Min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30 Min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45 Min