Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de repollo (limpio y sin tronco) cortado en trozos regulares de aprox. 5 cm
- 120 g de zanahoria en trozos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 70 g de aceite de oliva
- 150 g de champiñones frescos laminados
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 1 - 2 cucharadas de pipas de girasol
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 660 kJ / 158 kcal
- Eiwitten
- 3.41 g
- Koolhydraten
- 6.31 g
- Vetten
- 13.21 g
- Vezels
- 4.46 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lombarda salteada con ajo y jamón
25min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45min
Guarnición de lombarda
30min
Broccolini crujiente con salsa de ajos
15 Min
Acelgas con tomate
30min
Sopa armenia de repollo
50min
Puerros al vapor con salsa de cúrcuma
45min
Repollo salteado con chistorra y huevo duro
25min
Repollo salteado
25min
Milhojas de repollo
1h 15min
Salteado de repollo y calabaza
15 Min
Ensalada de lombarda y pera
10min