Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 300 g de caldo de ave
- 300 g de hojas de espinaca frescas
- 120 g de nata
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 cucharadita de pimentón
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva), aclaradas y escurridas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1187 kJ / 284 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 19.2 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Judías blancas a la hortelana
45min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45min
Sopa de judías blancas y verduras
40min
Alubias con bacalao
30min
Garbanzos con tomate, piquillos y atún
45min
Guiso de garbanzos con verduras
45min
Crema de judías pintas y espinacas
30min
Garbanzos con fideos y mejillones
20min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30min
Arroz caldoso con verduras y espinacas
45min
Alubias con gambas
20min
Guiso de judías blancas con sepia
50min