Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g de lombarda (limpia y sin troncos) en trozos
- 2 dientes de ajo grandes en láminas
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de pasas sin semillas (remojadas en agua 10 minutos)
- 150 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 2 cucharadas de vinagre
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 319 kJ / 76 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 4.4 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Ensalada de lombarda y pera
10min
Porrusalda con calabaza
50min
Repollo salteado
25min
Acelgas con tomate
30min
Ensalada de lombarda, manzana y zanahorias con pasas
5min
Tartaletas rellenas de lombarda con manzana y piñones
50min
Bonito a la riojana
50min
Lombarda salteada con ajo y jamón
25min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45min
Salteado de repollo y calabaza
15min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 Std. 10 Min