Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de puerro (en trozos de 3 cm)
- 150 g de zanahoria (en trozos de 3 cm)
- 150 g de calabaza (en trozos de 3 cm)
- 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 300 g de patatas (en trozos de 2-3 cm)
- 1000 g de agua
- 200 g de bacalao en salazón remojado y desalado (en trozos de 2-3 cm)
- 1 ½ cucharaditas de sal (ajuste a su gusto)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 741.9 kJ / 177.5 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 14.8 g
- Vetten
- 9.2 g
- Vezels
- 4.3 g
Alternatieve recepten
Marmitako
40min
Sopa de ajo
40min
Patatas a la riojana
40min
Sopa juliana con verduras frescas
40min
Porrusalda con bacalao
40min
Crema de porrusalda con bacalao y huevas de trucha
35 min
Pochas a la navarra
40min
Cardo con almendras
20 min
Cardo a la cerveza
25 min
Bonito a la riojana
50 min
Judías verdes con tomate
45 min
Menestra de verduras al estilo de Navarra
1h