Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 40 g de cebolla
- 40 g de puerro (solo la parte blanca)
-
100
g de tomate troceado en conserva
of 100 g de tomate maduro - 100 g de zanahoria en trozos
- 50 g de pimiento rojo en trozos
- 50 g de pimiento verde en trozos
- 200 g de calabacín en trozos
- 40 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de pulpa de pimiento choricero
- 1000 g de agua
- 1 - 2 cucharaditas de sal
- 200 g de arroz de grano redondo
- 100 g de hojas de espinaca frescas troceadas
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1249 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 44.2 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 658.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Judías blancas con espinacas al azafrán
25 Min
Sopa de judías blancas y verduras
40min
Alubias con bacalao
30 Min
Garbanzos con tomate, piquillos y atún
45 Min
Guiso de garbanzos con verduras
45 Min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 Min
Risotto vegetariano
25 Min
Patatas guisadas con champiñones
45 Min
Arroz meloso con verduras
1 godz.
Arroz cremoso vegetariano
25 Min
Arroz verde
1 godz.
Lentejas y soja con verduras
4h 50min