![Goulasch de bœuf traditionnel autrichien Goulasch de bœuf traditionnel autrichien](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/99F1CE91-CEDA-4AC1-85E7-94CE1208D718/Derivates/dd12b39b-3d1a-4dc4-9fb0-d5f63f3cfc96.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de viande de bœuf à ragoût, coupé en morceaux (3 cm)
-
1
c. à soupe de moutarde à l'estragon
of 1 c. à soupe de moutarde anglaise - 350 g d'oignons, coupés en 8-10 quartiers
- 30 g de beurre clarifié
- 20 g de concentré de tomate
- 1 - 2 gousses d'ail, coupées en deux
- 3 - 3 ½ c. à café de paprika doux en poudre
- 1 - 1 ¼ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre noir moulu
-
¼ - ½
c. à café de poivre de Cayenne moulu
of ¼ - ½ c. à café de paprika fort en poudre - 1 c. à café de marjolaine déshydratée
-
200
g de fond de bœuf
of 200 g de bouillon de bœuf - 50 g de vin rouge (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1483 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet au vin rouge
55min
Picadillo à la cubaine
50min
Daube de l'Aubrac
17 Std. 30 Min
Chili con carne cuisson lente
5h 5min
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8 Std. 45 Min
Ragoût de bœuf aux légumes
2 godz. 20 min
Cassoulet mexicain
35min
Goulasch de bœuf cuisson lente
2h 45min
Bœuf Stroganov
55min
Mijoté de bœuf, sauce champignons
4h 10min
Irish stew
3h 30min
Emincé de bœuf à la mexicaine
30min