Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g azeitonas pretas s/ caroço
- 3 latas de sardinha em azeite (380 g aprox.)
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 40 g vinho branco
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 900 g água
- 1 pitada de pimenta
- 300 g arroz p/ risoto
- 120 g requeijão esfarelado
- ½ limão (raspa e sumo)
- Cebolinho picado q.b. p/ polvilhar
- 30 g queijo da Ilha em lascas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2004.5 kJ / 479.1 kcal
- Eiwitten
- 23.9 g
- Koolhydraten
- 67.9 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 597.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cenoura assada com tomilho (Modo descascar)
30 Min
Tarte de sardinha em conserva
45 Min
Arroz de peixe com espinafres e limão
30 Min
Salada de brócolos, maçã e carne
25 Min
Salada búlgara (Shopska) - TM6
15 Min
Robalo frito com pickles de vegetais e molho de tamarindo
Geen beoordelingen
Salada de batata com vinagrete de ervas - TM5
Geen beoordelingen
Salada de cenoura ralada - TM5
Geen beoordelingen
Atum fresco com feijão-verde
30 Min
Lombo de porco com molho de chalota e vinho do Porto e batata-doce assada - TM6
1 Std. 40 Min
Salmão com crosta de pesto de tomate seco e arroz de legumes
40 dk
Cotovelos com bacalhau e hortelã
40 dk