Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g noz
- 15 g salsa
- 20 g azeite
-
500
g cebola branca cortada em fatias ou oitavos (1 cm aprox.)
of 500 g cebola roxa (ver dica) - 30 g vinagre balsâmico
- 1 ½ c. chá de sal
- 250 g acelga cortada em juliana
- ½ c. chá de piripíri
- 1200 g água
- 350 g esparguete integral
- 70 g queijo Brie cortado em cubos pequenos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1521 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guisado de grão com rama de beterraba
30 Min
Almôndegas de lentilhas com massa a vapor
3h 25min
Hambúrgueres de batata e espinafres salteados
35 Min
Batata-doce recheada com legumes e ovos escalfados
1h 45min
Noodles com feijão-verde
40min
Salada de arroz integral proteica
55 Min
Esparguete de batata-doce com pesto de ervas
40min
Saltear 200 g de beringela
30 Min
Saltear 400 g de beringela
35 Min
Saltear 200 g de curgete
20 Min
Massa integral com legumes salteados
35 Min
Esparguete integral com molho de abacate e 'parmesão' vegan
25 Min