Apparaten en Accessoires
Vinegar Pork Knuckle
Voorbereiding 10min
Totaal 3u. 15min
8 portions
Ingrediënten
-
pork knuckle cut in pieces (4-5 cm)1000 g
-
water900 g
-
old ginger cut in slices (0.5 cm)120 g
-
young ginger cut in slices (0.5 cm)120 g
-
sesame oil30 g
-
eggs with shell6
-
black vinegar200 g
-
sweet vinegar500 g
-
palm sugar (gula Melaka)110 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
31 g
Calorieën
1628 kJ /
389 kcal
Vetten
26 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 Min
Yam Rice
45 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Spring onion pork ribs
1 Std.
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Braised pork belly
55 Min