Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g pork knuckle, cut in pieces (4-5 cm)
- 900 g water
- 120 g old ginger, cut in slices (0.5 cm)
- 120 g young ginger, cut in slices (0.5 cm)
- 30 g sesame oil
- 6 eggs, with shell
- 200 g black vinegar
- 500 g sweet vinegar
- 110 g palm sugar (gula Melaka)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1628 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Braised pork belly
55min
Sweet and Sour Pork Ribs
45min
Salted Fish Pork Belly
30min
Rice Wine Chicken
30min
Sesame Crème
10 min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15 min
Hakka Yam Abacus
20 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min