Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de cerneaux de noix
- 50 g d'oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 40 g d'olives noires dénoyautées
- 100 g de crème fraîche épaisse
- 400 g de pâtes sèches, type rigatoni
- 950 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g d'aubergines, en fines lamelles
- 100 g de fenouil, en lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2602 kJ / 622 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 30 g
Alternatieve recepten
Orecchiette, courgettes, tomates et pois chiches
40 min
Pâtes au fenouil et à la sauce tomate
45 Min
Pâtes aux courgettes, basilic et parmesan
40 min
Pâtes courtes au romanesco et citron
40 min
Fettucine vegan au chou-fleur
1j
Pâtes aux asperges vertes et aux courgettes
30 min
Gulai de seitan et légumes
50 menit
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1j
Légumes au quinoa
50 menit
Mille-feuille de topinambour au quinoa
30 min
Gratin de blette au tofu soyeux
1j
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 Min