![Rigatoni, fenouil, aubergine et sauce crémeuse Rigatoni, fenouil, aubergine et sauce crémeuse](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CD4FFCCB-E413-428D-B249-B1B6EAF150BD/Derivates/7a8ea0c5-445d-4529-a9b8-541b727f2760.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de cerneaux de noix
- 50 g d'oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 40 g d'olives noires dénoyautées
- 100 g de crème fraîche épaisse
- 400 g de pâtes sèches, type rigatoni
- 950 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g d'aubergines, en fines lamelles
- 100 g de fenouil, en lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2602 kJ / 622 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 30 g
Alternatieve recepten
Papillotes de poulet, petits pois et yaourt
35 Min
One pot pasta brocolis-amandes
50 min
Crumble tomate-fenouil
1h 15min
Quinoa aux aubergines et patates douces
45 Min
Tatin de fenouil, tomates et miel
50 min
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1 godz. 20 min
Salade de boulgour aux fèves, sauce à l’artichaut et au tahini
50 min
Salade de boulgour, aubergines et grenade
30 Min
Couscous de courgettes, tomates et fenouil
45 Min
Risotto en rouge et vert
1 godz. 10 min
Pâtes au fenouil et à la sauce tomate
45 Min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 Min