Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de cerneaux de noix
- 50 g d'oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 40 g d'olives noires dénoyautées
- 100 g de crème fraîche épaisse
- 400 g de pâtes sèches, type rigatoni
- 950 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g d'aubergines, en fines lamelles
- 100 g de fenouil, en lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2602 kJ / 622 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 30 g
Alternatieve recepten
Orecchiette, courgettes, tomates et pois chiches
40 Min
Pâtes aux courgettes, basilic et parmesan
40 Min
Choux farcis au millet, sauce aux champignons
1hod. 40min
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1h 20min
Tagliatelles au basilic, courgette et pignons
35 Min
Gratin de chou-fleur, manchego et amandes
50 Min
Penne à la pancetta, brocoli et citron
45 Min
Fettucine vegan au chou-fleur
1 Std.
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55 Min
Tomates farcies aux champignons et fruits à coque
1h 20min
Couscous de courgettes, tomates et fenouil
45 Min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 Min