Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g d'eau
- 1 pincée de gros sel
- 250 g de quinoa
- 150 g de haricots verts plats frais, coupés en tronçons de 5 cm
- 100 g de haricots verts frais fins, coupés en deux
- 100 g de petits pois frais écossés (200 g en cosses)
- 70 g de pois gourmands, coupés en deux
- 70 g de cerneaux de noix
- 1 c. à café d'ail
- 1 c. à café de piment séché en flocons
- ½ c. à café de carvi en poudre
- 5 brins de persil frais, effeuillés
- 40 g de vinaigre de vin blanc
- 90 g d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de haricots rouges en conserve cuits, rincés et égouttés
- 100 g de pois chiches en conserve cuits, rincés et égouttés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1923 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa et brocoli, sauce chèvre-noisettes
40min
Salade de boulgour aux pois chiches
2u. 45min
Buddha bowl
40min
Salade d'épeautre au poulet
1小时 15 分钟
Salade de lentilles et œuf poché
40min
Salade de quinoa aux légumes croquants
30min
Légumes au quinoa
50min
Salade de quinoa, carottes et clémentines
25min
Salade tiède de lentilles, céleri, carotte et œuf
45 Min
Quinoasotto
35min
Boulgour à l'orientale
35min
Salade de quinoa, tomates, pois chiches et mozza
25min