Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 3 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 10 g de beurre
- 700 g de viande hachée
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g de gruyère, coupé en tranches (0,5 cm d'épaisseur et 5 cm de côté)
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1301.7 kJ / 312.7 kcal
- Eiwitten
- 27.7 g
- Koolhydraten
- 1.3 g
- Vetten
- 22.3 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 299.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steack de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2 godz. 20 min
Bœuf sauce au whisky avec des pommes de terre
2h 40 min
Pâtes au jambon et haricots verts
40min
Pain perdu au jambon
25 min
Salade de riz et poulet, vinaigrette tomate-basilic
40min
Pommes de terre farcies façon raclette
1h 20 min
Brochettes de poulet, sauce au kiwi
1h 15min
Saucisse au ketchup et curry (Currywurst)
20 Min
Sandwichs Monte Cristo
13 godz. 30 min
Salade chaude de pommes de terre
40min
Pommes de terre farcies au fromage et jambon
1h
Spaghettoni à la carbonara
20 Min