Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 740 g di acqua
- 8 g di dado per brodo di carne
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di salsiccia fresca a pezzi (16 pezzi da 4 cm)
- 16 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 bustina di zafferano in polvere
- pistilli di zafferano, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2237.3 kJ / 534.8 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 24.1 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 369.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto radicchio e salsiccia
35min
Risotto con speck, noci di macadamia e prugne secche
30min
Risotto zafferano e pioppini
40min
Gamberetti saltati con ananas e riso basmati
40min
Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy
45min
Risotto all'arancia con ragù di anatra
40min
Petto d’anatra con pere e nocciole
1h 30min
Riso rosso con funghi, totani e ananas (senza glutine)
1h 10min
Pane senza lievito
19h
Risotto all'Amarone
35min
Brasato di cervo al vino rosso e cioccolato di Antonia Klugmann
4 godz. 30 min
Risotto autunnale
50min