Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g de beaufort (100 g coupés en morceaux et 30 g en copeaux)
- 150 g de lardons fumés
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de feuilles de sauge fraîche
- du sel
- du poivre moulu
- 40 g de fécule de maïs
- 1 gousse d'ail
- 8 brins de persil frais, équeutés
- 600 g d'eau
- 70 g de quinoa rouge, préalablement rincé
- 180 g de boulgour
- 1 œuf
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2931 kJ / 700 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 40 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia à la crescenza
1 Std. 45 Min
Pain nordique
1h
Tartine petits pois, feta et herbes fraîches
20 min
Tarte aux champignons et à la mimolette
1 Std. 50 Min
Gnocchis aux épinards et au gouda
1h
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1 Std. 55 Min
Croquettes au cresson et dip au yaourt
1h 20 min
Croûte au fromage d'abondance
45 min
Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan
50 min
Bisteu (tourte picarde aux pommes de terre)
1 Std. 45 Min
Galettes de boulgour au chorizo
1h
Risotto au pesto et au chèvre
30 min