Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g de beaufort (100 g coupés en morceaux et 30 g en copeaux)
- 150 g de lardons fumés
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de feuilles de sauge fraîche
- du sel
- du poivre moulu
- 40 g de fécule de maïs
- 1 gousse d'ail
- 8 brins de persil frais, équeutés
- 600 g d'eau
- 70 g de quinoa rouge, préalablement rincé
- 180 g de boulgour
- 1 œuf
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2931 kJ / 700 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 40 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Galettes de boulgour au chorizo
1h
Tartines au potimarron et fromage à raclette
35 min
Crumble de truite fumée aux herbes
25 min
Risotto en rouge et vert
1 godz. 10 min
Croquettes de poisson
45 min
Miniclafoutis d'aubergine, orge perlé et dip de courgette
12h
Gnocchis aux épinards et au gouda
1h
Boulettes automnales butternut-châtaigne-champignon
40 min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1sa 55 dk
Ravioli de poireau, bouillon au citron
1h 35 min.
Gratin de quinoa et petits pois à la ricotta
1h 5min
Boulettes lentilles corail-coco et sauce tomate
1h 35 min.