Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g de beaufort (100 g coupés en morceaux et 30 g en copeaux)
- 150 g de lardons fumés
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 10 g de feuilles de sauge fraîche
- du sel
- du poivre moulu
- 40 g de fécule de maïs
- 1 gousse d'ail
- 8 brins de persil frais, équeutés
- 600 g d'eau
- 70 g de quinoa rouge, préalablement rincé
- 180 g de boulgour
- 1 œuf
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2931 kJ / 700 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 40 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Galettes de boulgour au chorizo
1 godz.
Risotto en rouge et vert
1 Std. 10 Min
Gratin de quinoa et petits pois à la ricotta
1sa 5 dk
Fettucine vegan au chou-fleur
1 godz.
Miniclafoutis d'aubergine, orge perlé et dip de courgette
12sa
Conchiglioni farcis, mont-d'or et champignons
13 Std. 30 Min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 Std. 15 Min
Risotto aux céréales gourmandes
30 min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40 min
Fettucines aux carottes et crème au brie
30 min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55 min
Wrap au chèvre
1 Std. 25 Min