Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 1 lemon, thin peel only, no pith and juiced
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh rosemary
- 1 sprig fresh sage
- 3 sprigs fresh thyme
- 1 tsp ground mustard powder
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 20 - 24 oz turkey breast, skinless, boneless
Herbed Turkey
- 60 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 1 sprig fresh rosemary
- 1 sprig fresh sage
- 2 sprigs fresh thyme
Roasted Red Pepper Sauce
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 4 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 jar roasted red peppers (16 oz), drained
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- fresh mixed herbs, chopped, to garnish
- 4 oz pomegranate seeds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1402 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 731 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Shrimp and Green Pea Pasta
40min
Brioche Creamed Corn
1h 10min
Sous-vide Artichokes
55min
Broccoli Pizza Crust with Cheese
1h
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13hod. 20min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50 min
Mediterranean Chicken with Olives
35 Min
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Shrimp Sauté
25 min