![Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/03258C9E-3668-4E16-9799-D6DF1C87BA8F/Derivates/ac1e8a9c-4bad-4085-92e3-b8a763bbdd73.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 1 lemon, thin peel only, no pith and juiced
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh rosemary
- 1 sprig fresh sage
- 3 sprigs fresh thyme
- 1 tsp ground mustard powder
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 20 - 24 oz turkey breast, skinless, boneless
Herbed Turkey
- 60 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 1 sprig fresh rosemary
- 1 sprig fresh sage
- 2 sprigs fresh thyme
Roasted Red Pepper Sauce
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 4 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 jar roasted red peppers (16 oz), drained
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- fresh mixed herbs, chopped, to garnish
- 4 oz pomegranate seeds, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1402 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 731 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2 Std. 10 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
Sweet and Sour Pork Ribs
30min
Chicken with egg and almond sauce
45 Min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 Std. 50 Min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Avocado Tuna Boats
30min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30min
Chipotle Caesar Salad
30min
Broccoli Sauté
20min