Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g extra virgin olive oil
- ¼ - ½ tsp garlic powder
- ¼ tsp paprika
- ¼ tsp salt
- ground black pepper, to taste
- 800 g carrots, large diameter, cut into uniform pieces (5 cm)
- 1110 g water, divided
- fresh mint leaves, to garnish
- fresh thyme leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 607 kJ / 145.1 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 293.7 mg
Alternatieve recepten
Peeler Mashed Potatoes
35 menit
Broccoli Stem Slaw
15 menit
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15 menit
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 menit
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15 menit
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 min
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30min
Slow Cooked Beets (Metric)
40min
Kale (Stem) Juice
5 Min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 min