![Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/837b45874d5a093e5c0879891119b06e/Derivates/8d3c9b511884047909e9c630947ee91caf7f87ec.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz extra virgin olive oil
- ¼ - ½ tsp garlic powder
- ¼ tsp paprika
- ¼ tsp salt
- ground black pepper, to taste
- 28 oz carrots, large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)
- 39 oz water, divided
- fresh mint leaves, to garnish
- fresh thyme leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 607 kJ / 145.1 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 293.7 mg
Alternatieve recepten
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 godz. 15 min
Steel Cut Oats
35 min
Meat Sauce
1h 45min
Grated Carrot Salad
10 min
Peeling Ginger
5 Min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
20 min
Gyro Spice Blend
5 Min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Ruby Red Grapefruit Paloma
10 min
Ham and Cheese Biscuits
35 min
Spiced Corn Salad
25 min