Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 375 g red onions, halved or quartered vertically to fit in wide part of feeder
- 390 g white wine vinegar
- 390 g water
- 30 g sugar
- 15 g fine sea salt
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 469 kJ / 112.1 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 21.6 g
- Vetten
- 0.1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 1950.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10 Min
Caramelised red onion chutney
24h
Pickled Red Onions
1h 50min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 Min
Caramelised Red Onion Chutney
24h
Latkes
35 Min
Sticky Toffee Puddings
1 Std.
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2 Std.
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40 Min
Smoked Salmon Pâté
5min
Vietnamese Style Noodle Salad (TM6)
40 Min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10 Min