Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Knoblauchzehen
- 10 g roter Peperoncino, halbiert, entkernt
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben (1 mm)
- 10 g Sesamöl, geröstet
- 800 g Pouletschenkel, ohne Haut, mit Knochen
- 30 g helle Sojasauce (siehe Tipp)
- 30 g dunkle Sojasauce (siehe Tipp)
- 20 g Weisswein, trocken
- 10 g Basilikumblatt, frisch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1595 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panang-Curry
45 Min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Schnelles Indian Butter Chicken
45 Min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 Min
Kokossuppe Tom Kha Gai
35 Min
Chicken Teriyaki
45 Min
Kerala Fisch Curry
30 Min
Butter Chicken
50 Min
Grünes Poulet-Curry
55 min
Chili-Limetten-Poulet mit Blumenkohlreis
1 Std. 10 Min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40 Min
Pad Thai mit Poulet
20 Min