Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Korianderblätter, frisch
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Tomaten, halbiert
- 60 g Öl
- 15 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 3 Knoblauchzehen
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 TL Koriander, gemahlen
- ¼ TL Chili, gemahlen
- 2 Nelken
- 2 Kardamomkapseln
- 20 g Mandeln, gemahlen
- 150 g Kokosmilch
- 150 g Vollrahm
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 30 g Butter
- 100 g Tintenfisch, ganz, mittelgross, nur die Tube, ausgenommen und in Streifen
- 12 Crevetten, roh, geschält, gross
- 100 g Kabeljaufilet, enthäutet, in Streifen (2 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1849 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 39 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Getrüffeltes Entrecôte auf Cicorino rosso Risotto
50 min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Kokossuppe Tom Kha Gai
35 min
Crevetten Sweet and Sour
40 min
Crevettencurry mit Topinambur
45 min
Grünes Poulet-Curry
55min
Coq au vin
2h
Couscous mit Lamm und Gemüse
50 min
Miesmuscheln in scharfer Tomatensauce
45 min
Peking Chicken
45 min
Scharfes Ingwer-Poulet
45 min
Crevettencurry
35 min