Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
- 2 Eier
- 100 g grüne Bohnen, frisch, in Stücken (3-4 cm)
- 1 Schalotte, halbiert
- 20 g Weissweinessig
- 1 - 2 TL Dijonsenf
- 40 g Olivenöl
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 2 Lattichsalate (nur Herzen) , in Stücke gezupft
- 2 Tomaten, geachtelt
- ½ grüne Peperoni, in dünnen Streifen
- 40 g schwarze Oliven, entkernt
- 1 Dose Thunfisch, naturell (Abtropfgewi. 140 g), abgetropft
- 8 Sardellenfilets in Öl, abgetropft (optioneel)
- 4 Stängel Basilikum, frisch, abgezupft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2036 kJ / 486 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Couscous-Salat
50 min
Eier-Tatar
35 min
Parmigiana al forno
1 godz. 50 min
Linsensalat
30min
Grünes Poulet-Curry
55min
Salat Nicoise
40min
Minestrone
45 min
Bohnen-Tomaten-Salat
30min
Thon-Dip
5min
Bohnensalat mit Kartoffeln und Gemüsevinaigrette
50 min
Kabis-Rüebli-Salat mit Feta
15min
Soupe de chalet (Freiburger Gemüsecremesuppe)
40min