Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 220 g Weizenmehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 30 g Olivenöl
- 120 g Wasser
- ¼ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 2 Birnen (ca. 400 g), reif
- 2 EL Zitronensaft
- 100 g Crème fraîche, 20 % Fettgehalt
- 200 g Gorgonzola, in Stücken
- Weizenmehl, für die Arbeitsfläche
- Honig, nach Belieben
- 3 EL Thymian, frisch, Blättchen gewaschen und gut abgetropft
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1613 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Gemüsetatar
25min
Rüeblisalat mit Sesam-Crackern
1 godz.
Randenrisotto mit Saltimbocca
45 min
Knusperchips mit Guaçamole
1 godz.
Avocado-Zitronen-Creme
20min
Basilikumsuppe
25min
Ingwer-Chili-Dressing
5 min
Gemüse-Couscous mit Aprikosen und Pinienkernen
50 min
Focaccia mit Oliven
2hod. 20min
Pesto-Lasagne mit Kartoffeln und grünen Bohnen
2 godz.
Rhabarberwähe
55min