Apparaten en Accessoires
Choron Sauce
Voorbereiding 5min
Totaal 20min
200 g
Ingrediënten
-
fresh tarragon leaves only, reserving stems, to taste2 - 3 sprigs
-
fresh parsley, leaves only, reserving stems, to tastefresh chervil leaves only, reserving stems, to taste2 - 3 sprigs
-
ripe tomato halved50 g
-
shallots halved80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter diced180 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tomato purée to taste1 - 2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 200 g
Natrium
1335 mg
Eiwitten
27 g
Calorieën
7899 kJ /
1885 kcal
Vetten
195 g
Vezels
2.8 g
Verzadigd vet
104 g
Koolhydraten
10 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thicken Mode
17 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Scotch Eggs with celeriac and carrot salad
Geen beoordelingen
Beef Wellington (Ben) Metric
10u. 10min
Béarnaise sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Hollandaise sauce
15min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min
Cod with aïoli
40min
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20min
Béarnaise sauce
15min
Chocolate berry baked Alaska
8u. 20min
Peppercorn Sauce
30min
Chocolate Orange Mousse
2u. 20min