Compatibele versies
Filetto di rombo allo champagne con gratin dauphinois
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gratin di patate dauphinois
- 800 g di patate
- 200 g di Gruviera a tocchetti
- 300 g di latte intero
- 1 pizzico di noce moscata
- 200 g di panna da cucina
- 1 pizzico di sale
- 2 uova
- burro q.b.
Salsa allo champagne
- 40 g di senape
- 200 g di Champagne
- 60 g di formaggio fresco spalmabile
Rombo
- 500 g di acqua
- 4 filetti di rombo
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3810.6 kJ / 910.8 kcal
- Eiwitten
- 57.7 g
- Koolhydraten
- 46.8 g
- Vetten
- 50.2 g
- Verzadigd vet
- 27 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 1065.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi alla romana alla curcuma con gamberi al curry
2h 10min
Colorare le uova di verde
Pas d’évaluation
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2u. 20min
Salmone miele e yogurt greco
40min
Rombo pomodoro e nocciole
1h
Terrina ai due colori
1h 20 min
Brandada di baccalà alla portoghese
1h 30 min
Lenticchie con bocconcini di salmone
45 min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1h
Sushi di pollo
1 Std. 5 Min
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1u. 35min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2h