![Torta salata con capesante e borettane Torta salata con capesante e borettane](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/161243.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta al vino
- 100 g di vino bianco
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
Farcitura
- 5 g di burro
- 8 capesante, il frutto lavato e tamponato con carta assorbente
- 300 g di acqua
- 150 g di cipolle borettane in quarti
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 4 uova
- 1 tuorlo
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- 1 cucchiaino colmo di sale
Terminare la preparazione
- 200 g di Fontina a fettine sottili
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1435 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 23.3 g
- Vetten
- 22.1 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake in vasetto
4h
Antipasto piemontese
25 menit
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2 godz. 30 min
Salatini di pasta sfoglia con tris di creme ai pepi
2 Std.
Torta rustica alle mandorle e agrumi
45min
Parmigiana di sedano rapa
2 Std.
Delizia alla fragola di Plougastel
4 godz. 55 min
Cannelloni di pesce con crema di cavolfiore
1 Std. 30 Min
Cheesecake raw alle fragole
6 godz. 50 min
Pizza ai quattro formaggi
1 godz. 40 min
Mini bonet
2 Std.
Bonèt
2 Std.