Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta al vino
- 100 g di vino bianco
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
Farcitura
- 5 g di burro
- 8 capesante, il frutto lavato e tamponato con carta assorbente
- 300 g di acqua
- 150 g di cipolle borettane in quarti
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 4 uova
- 1 tuorlo
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- 1 cucchiaino colmo di sale
Terminare la preparazione
- 200 g di Fontina a fettine sottili
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1435 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 23.3 g
- Vetten
- 22.1 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Crauti
96 godz.
Quiche ai formaggi e erba cipollina
1 Std. 20 Min
Torta con uva fragola
1h 40min
Pie di tacchino con patate dolci
1 Std. 50 Min
Stracotto di manzo in umido
1sa 30 dk
Patè alle castagne in crosta
10 Std.
Pollo al curry verde
55 min
Pomodori ripieni di ricotta e feta
50min
Petto d’anatra con pere e nocciole
1sa 30 dk
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1sa 30 dk
Tajarin salsiccia e finocchi
1h