Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta al vino
- 100 g di vino bianco
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
Farcitura
- 5 g di burro
- 8 capesante, il frutto lavato e tamponato con carta assorbente
- 300 g di acqua
- 150 g di cipolle borettane in quarti
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 4 uova
- 1 tuorlo
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- 1 cucchiaino colmo di sale
Terminare la preparazione
- 200 g di Fontina a fettine sottili
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1435 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 23.3 g
- Vetten
- 22.1 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone di purè di patate e carne
1 godz.
Polpette di manzo e salsiccia
40 min
Filetto di coniglio con salsa alle prugne
2 Std.
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1 godz.
Salsicciotti di pollo con salsa ai funghi, insalata di patate e pere al cioccolato
1 Std. 30 Min
Linguine con polpette alla fiorentina
1 Std. 10 Min
Lasagne al nasello e spinaci
1 Std. 30 Min
Involtini di pollo ripieni di primo sale alle erbe aromatiche
40 min
Biscotti soffici al pistacchio
Geen beoordelingen
Salsa selinuntina
15 min
Roastbeef in salsa verde con patate
40 min
Sformato di cavolfiore e spinaci
1 godz.