![Salade de poulpe sous-vide Salade de poulpe sous-vide](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3ee5a123-9797-462d-9779-1706978d68c4/Derivates/44d68e4e-582b-4bd7-8b10-9fcbc26d4e99.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de poulpe, les tentacules (2-2,5 cm d'épaisseur)
- 1 c. à soupe de paprika
- 60 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
- 2 gousses d'ail, hachées
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 1600 g d'eau environ, à ajuster si besoin
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé (½ citron)
- 120 g de carottes, coupées en bâtonnets (0,5 x 5 cm)
- 100 g d'oignons rouges, coupés en deux et émincés (0,5 cm)
- 80 g de poivron vert, coupé en bâtonnets (0,5 x 5 cm)
- 80 g de poivron rouge, coupé en bâtonnets (0,5 x 5 cm)
- 15 g de vinaigre blanc
- 5 g de feuilles de persil frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1177 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 594 mg
Alternatieve recepten
Friture d'anchois, sauce tartare
40min
Poulpe mariné
7h 5 min
Ormeaux à la persillade verte
30min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1 godz. 35 min
Côte de bœuf, sauce chimichurri, pommes en éventail
1h 25min
Salade de fruits de mer et légumes croquants
3h
Sardines à l'escabèche
12 Std. 45 Min
Vinaigrette aux fines herbes
10min
Maquereaux et artichauts à l'escabèche
12 godz.
Beurre de coriandre
12h 30min
Carré d'agneau en croûte
55min
Poulet mariné cuit sur la braise
12 godz.