Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les ravioles de homard
- 2300 g d'eau
- 50 g de gros sel
- 1 homard européen (ou homard bleu) (800 g environ)
- 20 feuilles à wonton rondes
- 1 œuf battu
Le beurre de corail
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
La sauce newburg
- 20 g d'échalote
- 1 gousse d'ail
- 30 g de carotte
- 50 g de poireau
- 20 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 25 g de porto
- 300 g d'eau
- 20 g de concentré de tomate
- 5 g de farine de blé
- feuilles de cerfeuil frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2070.3 kJ / 497.5 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 36.8 g
- Vetten
- 29.3 g
- Verzadigd vet
- 14.8 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 904 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Saumon gravlax
60h 30min
Macarons français à la confiture de bleuets (Métrique)
1h 30 min
Curry d'agneau et couscous menthe-concombre
9h
Raviolis frits au crabe
40 min
Ravioles de saint-jacques, sauce aigre-douce
2h 5min
Pâte à raviolis asiatiques
1h
Raviolis de crevettes
40 min
Soupe de wontons (soupe de raviolis)
1h
Ravioles de homard, sauce à la truffe
2h
Sauce périgourdine
35 min
Tempura de crevettes et sauce aigre-douce
30min
Ravioli vapeur à la crevette
45 min