Compatibele versies
Filet de bœuf saignant à la citronnelle et au basilic (cuisson sous-vide)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g d'eau
- 300 g de filet de bœuf
- ½ tige de citronnelle fraîche
- 2 - 3 feuilles de basilic frais
- 1 - 2 cm de galanga
- 10 - 20 g d'huile végétale
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1412 kJ / 339.5 kcal
- Eiwitten
- 31.5 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 23.5 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 126.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie gras sous-vide
72h
Magret de canard et sabayon à l'orange
2h 20 min
Steack de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2h 20 min
Sous-vide filets de poulet
1 Std. 55 Min
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20 min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2 godz. 10 min
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
2h 30 min
Papillote d'églefin sauce satay
40 min
Cuisses de poulet sous-vide
1h 30 min
Sous-vide magrets de canard
2 Std.
Gigot d'agneau sous-vide
5h 15min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 godz. 5 min