Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 brins de romarin frais
- 2 brins de persil frais
- 80 g de graines de moutarde
- 2 brins de menthe fraîche
- 30 g de graines de cumin
- 20 g d'huile d'olive
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1500 g de gigot d'agneau désossé, coupé en morceaux
- 10 g de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2938 kJ / 702.8 kcal
- Eiwitten
- 84.5 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 35.8 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 627.5 mg
Alternatieve recepten
Spaghetti aux anchois et huile piquante
40 min
Côtes de porc au thé, légumes et riz vapeur
1h 50min
Calamars sous-vide
4h 15 min
Poisson grillé à l'africaine, riz et salade de tomates
45 Min
Poulet sauce mole verde
1j
Poulet au vin jaune cuit au Varoma
1j 25 menit
Noix de saint-jacques aux crosnes et moelle de bœuf
2j 30 menit
Cuisse de canard aux légumes, sauce aux myrtilles
3h 30min
Magret de canard à la courge et orange sous-vide
1j 25 menit
Côtes de porc à cuisson lente aigre-douce
2 godz. 25 min
Bar à la portugaise
2j
Œufs de couleur bleu clair
55 Min