![Gigot d'agneau sous-vide Gigot d'agneau sous-vide](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5090a7da5c2a64a9ed517b0b1e60eca1/Derivates/15f1a46b56a6a3933c0ec9428e7a63a80d3338ce.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 brins de romarin frais
- 2 brins de persil frais
- 80 g de graines de moutarde
- 2 brins de menthe fraîche
- 30 g de graines de cumin
- 20 g d'huile d'olive
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1500 g de gigot d'agneau désossé, coupé en morceaux
- 10 g de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2938 kJ / 702.8 kcal
- Eiwitten
- 84.5 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 35.8 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 627.5 mg
Alternatieve recepten
Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide
40 min
Glace skyr vanille et framboise (allégée)
10 godz. 15 min
Homard rôti et sauce au cidre
45 min
Sauce au piment doux
40 min
Sauce au floc rouge et chocolat
1 godz. 10 min
Chocolat chaud des Incas
40 min
Riz au poulet hainanais
1 godz. 20 min
Bar à la portugaise
2 Std.
Fond de viande
3h
Bouillon de bœuf
3 godz. 50 min
Poulet piri-piri avec salade de crudités
7 Std. 20 Min
Shots immunostimulant gingembre, curcuma, miel et citron
10 min