Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 brins de romarin frais
- 2 brins de persil frais
- 80 g de graines de moutarde
- 2 brins de menthe fraîche
- 30 g de graines de cumin
- 20 g d'huile d'olive
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1500 g de gigot d'agneau désossé, coupé en morceaux
- 10 g de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2938 kJ / 702.8 kcal
- Eiwitten
- 84.5 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 35.8 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 627.5 mg
Alternatieve recepten
Quatre-quarts à l'écorce de citron
1h 50 min
Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide
40 Min
Calamars sous-vide
4 Std. 15 Min
Bœuf mijoté aux champignons
5h 20 min
Yaourt nature Mode Fermentation
12h 10min
Sous-vide médaillons de veau
1 godz. 55 min
Ricotta
16h 15min
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8h 45min
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20min
Bœuf Stroganoff
1h
Ravioles végétales de moules, crémeux à l’ail d’Arleux
50min
Sirop de sucre inverti
1h 15min