Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La marinade
- 4 gousses d'ail
- 5 brins de feuilles de coriandre fraîche
- 5 brins de feuilles de persil frais
- 50 g de jus de citron
- 5 g de sel
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g d'huile d'olive
- 500 g de seiche, émincée en fines lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 762.5 kJ / 182.5 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 1000.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Seiche à la sauce tomate
1 Std. 15 Min
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20 Min
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5 Std. 30 Min
Calamars sous-vide
4 Std. 15 Min
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30 Min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
1 godz. 35 min
Daube de l'Aubrac
17h 30min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1 godz. 35 min
Crevettes sautées au porto
30 Min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1 Std. 15 Min
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1 Std. 10 Min
Moules marinières
30 Min