Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Zwiebeln (davon 120 g halbiert und 180 g geachtelt)
- 25 g Butter und etwas mehr zum Bestreichen
- 100 g Milch
- 250 g Laugenbrezeln, gewürfelt (siehe Tipp)
- 2 Eier
- 1 EL Petersilie, gehackt
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- 750 g Wasser
- 15 g Öl
- 150 g Speckwürfel
- 150 g Feldsalat, geputzt
- 15 g Apfelessig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2368 kJ / 566 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
München - Leberkäs'-Salat mit Brezelcroutons
35 Min
Maultaschensalat
30 Min
Linsen, Spätzle und Würstchen
45min
Semmelknödel
50 Min
Spätzle
30 Min
Kässpatzen
1 Std. 15 Min
Käsespätzle mit gebratenen Zwiebeln
1 Std.
Kräuter-Speck-Knödel in Pilzsauce
1 Std.
Brezelgugelhupf
1h 10 min
Obatzter mit Bier
10min
Brezelknödel mit Rahmsauerkraut und Leberkäse
1 Std.
Rindergulasch mit Brezenknödel
2h