Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brezenknödel
- 4 Laugenbrezeln (300 g), vom Vortag, in Stücken
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 10 g Öl
- 300 g Milch
- 2 Eier
- 2 EL Petersilie, gehackt
Rindergulasch
- 800 g Rindergulasch
- 100 g Öl
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- ½ Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Tomatenmark
- 1 TL Paprika edelsüß
- 300 g Fleischbrühe, flüssig
- 250 g Rotwein
- 1 EL Crema di Balsamico
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3963 kJ / 947 kcal
- Eiwitten
- 56 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 46 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linseneintopf mit Spätzle
1h
Semmelknödel
50min
Sauerbraten
72 godz.
Geschnetzeltes in Meerrettichrahm
45min
Linsen mit Spätzle und Wiener Würstchen
1h
Pochiertes Rindfleisch mit Meerrettichsauce
1h 10min
Gaisburger Marsch
1h 10min
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2h
Breznknödel mit Feldsalat und Speck
1h 15 min
Obatzter mit Bier
10 min
Brezelknödel mit Rahmsauerkraut und Leberkäse
1h
Knuspriger Schweinebauch
3h