Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 EL Pinienkerne
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 250 g Milch
- 200 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 - 2 TL Speisestärke
- 150 g Gorgonzola, in Stücken (2-3 cm)
- 50 - 80 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1160 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aglio e Olio für Spaghetti
10 Min
Blauschimmelkäse-Walnuss-Sauce
15 Min
Käsesauce
15 Min
Gnocchi mit Gorgonzola-Champignon-Sauce
45 Min
Linguine mit grünem Spargel und Käse-Mandel-Sauce
35 Min
Pasta mit Gorgonzola und Birne
40 Min
Brokkoli-Gorgonzola-Pasta
30 Min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1h 30 min
Farfalle mit Vier-Käse-Sauce
20 Min
Blauschimmelkäse-Sauce
10 Min
Risotto mit Rucola und Gorgonzola
30 Min
Parmesan-Pasta
30 Min