Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bozner Sauce
- 400 g Wasser, zimmerwarm
- 4 Eier, gekühlt
- 80 g Gewürzgurken, in Stücken
- 100 g Naturjoghurt
- 40 g Olivenöl
- 4 Prisen Salz
- 1 Prise Zucker
- 3 EL Schnittlauch, in Röllchen
Kartoffeln und Spargel
- 600 g Wasser
- 650 g Kartoffeln, klein, mit Schale, gewaschen
- 1200 g Spargel, geschält (1500 g Bruttogew.)
- 4 Prisen Salz
- 2 Prisen Zucker
- 200 g Tiroler Schinkenspeck
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1836 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fenchelgemüse
30 Min
Tassenknödel mit Tomaten-Pfifferling-Ragout
1 godz.
Spargelragout
50min
Saibling mit Artischocken
40 min
Warmer Spargelsalat mit gebeiztem Lachs und Sternanis
50 godz.
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35min
Fischfilet im Basilikumteig
1 godz.
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1 godz.
Spargelnudeln mit Pecorino-Hollandaise
1 godz.
Schollenfiletröllchen im Gemüsebett
1 godz.
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40 min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45min