![Spargel mit Bozner Sauce Spargel mit Bozner Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AA956530-5E49-4751-B58F-E4FA78B08654/Derivates/E229D5CA-38A4-48B6-93C5-C3F36B07BDC3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bozner Sauce
- 400 g Wasser, zimmerwarm
- 4 Eier, gekühlt
- 80 g Gewürzgurken, in Stücken
- 100 g Naturjoghurt
- 40 g Olivenöl
- 4 Prisen Salz
- 1 Prise Zucker
- 3 EL Schnittlauch, in Röllchen
Kartoffeln und Spargel
- 600 g Wasser
- 650 g Kartoffeln, klein, mit Schale, gewaschen
- 1200 g Spargel, geschält (1500 g Bruttogew.)
- 4 Prisen Salz
- 2 Prisen Zucker
- 200 g Tiroler Schinkenspeck
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1836 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lauwarmer Spargelsalat mit Reibekuchen
1 Std. 40 Min
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1 Std.
Spargel vom Blech mit Joghurt-Hollandaise
1 Std. 45 Min
Rosenkohlsalat mit geräucherter Gänsebrust
1 Std. 10 Min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30 Min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1 Std.
Spargelragout
50 Min
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40 Min
Spargel mit Eier-Vinaigrette
40 Min
Spargel im Pfannkuchenmantel mit Sauce Hollandaise
1 Std.
Spargelsalat mit Cherry-Tomaten und Artischockenvinaigrette
1 Std. 10 Min