Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 10 g Öl
- 800 g Milch
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 40 g Mehl
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Muskat
- 100 g Flusskrebs-Schwanz, vorgegart, in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 905 kJ / 216 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paprikacremesuppe
20 Min
Kartoffel-Sellerie-Suppe mit Garnelen
45 Min
Selleriecremesuppe mit Kräuterseitlingen
45 Min
Forellenmousse
5 Min
Erbsencremesuppe
30 Min
Sellerie-Weißwein-Suppe mit Garnelenspießen
40 dk
Grüne Erbsenschaumsuppe mit Lachswürfeln
30 Min
Gurkencremesuppe mit Garnelenspießchen
35 dk
Kräuterschaumsuppe mit Knoblauchcroutons
25 Min
Bärlauchsuppe mit Lachs
30 Min
Forellencremesuppe
40 dk
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25 Min