![Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2A5A89EC-17D8-449D-9A9E-8BA0B18286F4/Derivates/EF4FE408-D045-4F17-BBCF-F0238FE1DB51.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Butter, in Stücken
- ½ EL Zitronensaft
- 40 g Weißwein
- ¼ - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 4 Eigelb
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1896 kJ / 453 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 48 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Curry-Mayonnaise
5min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 min
Sylter Guacamole
10 min
Sauce Béarnaise
20 Min
Remoulade
10 min
Crème brûlée
6h
Sauce Hollandaise
15 min
Aprikosen-Curry-Sauce
35 min
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1h
Kräuterbutter au Café de Paris
1h 10min
Feine Königsberger Klopse
1h
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5min