Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Butter, in Stücken
- ½ EL Zitronensaft
- 60 g Weißwein
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 6 Eigelb
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1813 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 46 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce Hollandaise
15min
Kräuterbutter au Café de Paris
1 godz. 10 min
Remoulade
10min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10min
Feine Königsberger Klopse
1u.
Polenta mit Trüffel und Ei
35 min
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1u.
Koriander-Mayonnaise
10min
Sauce Béarnaise
40min
Rhabarber-Parfait
8h 50min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2h 45min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2 godz.