Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Butter, in Stücken
- ½ EL Zitronensaft
- 60 g Weißwein
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 6 Eigelb
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1813 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 46 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Remoulade
10min
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5min
Sauce Béarnaise
40min
Sauce Hollandaise
15min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8h 20min
Krabbencocktail
30 Min
Parmesan-Creme-brûlée
8h
Exotische Cocktailsauce mit Frutti di Mare
20min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10min
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1 Std.
Crème brûlée
6 godz.
Ochsenkoteletts mit Zwiebel-Senf-Kruste
40min